Főoldal
   Ruházat
   Minták
   Kapcsolat

  
 Nyereményjáték

nyeremenyjatek_2015.jpg
 

1. A nyereményjáték szabályzata

Jelen nyereményjáték szabályzat a Herczeg Reklámdekor Kft., mint a www.rallypolo.hu internetes webáruház tulajdonosa által 2015. novemberében kihirdetett nyereményjátékára vonatkozik.

2. A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, aki Magyarországon állandó lakhellyel rendelkezik. Ha a nyertes korlátozott cselekvőképességű, úgy a nyeremény átvételére törvényes képviselőjével együtt jogosult.
A játékban nem vehetnek részt a Herczeg Reklámdekor Kft. dolgozói, valamint a dolgozók közeli hozzátartozói.


3. A nyereményjáték leírása

A nyereményjátékban való részvételhez minimum 5.000 Ft értékben kell termékeket rendelni a www.rallypolo.hu webáruházból 2015. november 25. és 2016. január 10. között. A megrendelt termékek kiszállítási díja nem számolható bele az 5.000 Ft-os minimum rendelési értékhatárba.
Egy személy többször is játszhat, amennyiben a nyereményjáték időtartama alatt több rendelést is felad.

A sorsolás időpontja 2016. január 12. kedd.

A sorsolás háromtagú sorsolási bizottság előtt történik, a véletlenszerűség elve alapján.
A sorsolásról jegyzőkönyv készül.

4. A nyeremény

A nyereményjáték során 1db 5000 Ft értékű, 1db 10.000 Ft értékű és 1db 15.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, melyet 2016. december 31-ig vásárolhat le a nyertes a www.rallypolo.hu webáruházban.

5. A nyertes értesítése

A nyereményjáték szervezője a nyertes nevét a sorsolást követően a www.rallypolo.hu oldalon és a www.facebook.com oldalon teszi közzé, valamint a nyertest a megrendeléskor megadott elérhetőségeken értesíti.

6. A nyeremény átvétele

A nyereményeket postán juttatjuk el a nyertesnek az előzetes egyeztetést követően.

7. Egyéb

A nyereményjátékban való részvétel és adatszolgáltatás önkéntes. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy ha visszaélés gyanúja merül fel, a játékot szüneteltesse, vagy a vétkes játékost a nyereményjátékból kizárja.


Eger. 2015. november 23.